Dobrodošli u „Apartment Airport city Belgrade“! Kao što mu samo ime govori, apartman Apartment Airport City Belgrade nalazi se nedaleko od aerodroma Nikola Tesla u glavnom gradu naše zemlje. Luksuzno je opremljen prema svim vodećim svetskim standardima. Njegova opremljenost i komofor koji on pruža mogu se meriti sa najboljim apartmanima u Evropi. Zbog čega ga najčešće i iznajmljuju stranci koji nam dolaze u posetu. Otuda i njegovo ime na engleskom – Apartment Airport city Belgrade, kako bi nas stranci lakše pronašli, ali i kako bi Vi uspeli da pronađete apartman koji je idealan za Vaše prijatelje ili poslovne kolege iz inostranstva.

airport-belgradeDakle, ukoliko se pitate koji je najbolji smeštaj koji možete da ponudite Vašim stranim partnerima, a da im pri tome ne rezervišete skupocenu sobu u nekom od naših najboljih hotela, onda ste došli na pravu adresu. Osim što su cene iznajmljivanja našeg luksuznog apartmana u blizini aerodroma veoma povoljnije, sigurni smo da će se svaki gost u njima osećati daleko prijatnije i opuštenije nego u hotelskoj sobi. Zbog toga se firme kojima je stalo do utiska koje će ostaviti na poslovnog partnera opredeljuju za Apartment Airport city Belgrade kako bi im omogućile što prijatniji boravak, poput boravka u sopstvenom domu. Posebna prednost lokacije ovog apartmana nije samo blizina aerodroma, već i blizina svih važnih poslovnih zgrada koje se na Novom Beogradu nalaze. Ukoliko su Vam poslovni partneri došli na veoma kratak period i žele striktno da se pozabave poslom, onda je ovaj smeštaj idealan za njih. U njemu će imati potpuni mir, te će moći ili da odmaraju nakon završetka poslovnih sastanaka ili da nastave svoj posao za laptopom. Sigurni smo da ćete svoje kolege iz inostranstva oduševiti izborom smeštaja za njih, ukoliko se opredelite za Apartment Airport city Belgrade; znate i sami koliko je važan celokupni utisak koji na njih ostavite. Zbog toga je važno napomenuti da se na Novom Beogradu nalaze i mnogi otmeni i lepi restorani u koje ih takođe možete voditi, a lokacija ovog apartmana obezbediće što kraća putovanja za njih. Naravno ako Vaše kolege ipak dolaze na duži period i žele detaljnije da obiđu celi Beograd, i sami znate kako se iz ovih krajeva oko aerodroma, lako stiže i do samog centra Beograda i njegovih popularnih šetališta. Dakle, sa apartmanom Apartment Airport city Belgrade nemate šta da izgubite, već samo da dobijete!

Iako ovaj naš najtraženiji apartman nosi engleski naziv – Apartment Airport city Belgrade, i pretežno ga iznajmljuju stranci, to ne znači da je on namenjen samo za njih. Njegova lokacija je idealna i za sve naše ljude iz unutrašnjosti, koji se spremaju za neki daleki put, te ne žele da rizikuju da ne stignu na vreme na avion već tragaju za prenoćištem u Beogradu. Za njih će takođe apartman Apartment Airport city Belgrade biti najbolje rešenje. Jer, ovaj apartman se nalazi zaista nedaleko od aerodroma Nikola Tesla, tako da je praktično nemoguće da na aerodrom ne stignete na vreme ukoliko se lepo oragnizujete, i posebna njegova povoljnost je što je njegovo rentiranje moguće i na samo jedan dan. Dakle, ne morate se brinuti da ćete zbog leta morati da trošite velike sume novca i iznajmljujete neki smeštaj na tri dana, iako Vam je potreban samo jedan dan, već sa našom novom ponudom možete da se opustite i prepustite putovanju koje Vas čeka.

Takođe je ova lokacija apartmana idealna za sve strance, ili sve naše ljude koji iz inostranstva lete preko Beograda negde drugde, ali im letovi nisu blizu jedan drugog, te im je neophodan jendnokratan smeštaj kako bi se odmorili i sačekali naredni let. Koji god da je Vaš razlog da Vam je potreban luksuzan i komforan, a povoljan apartman na lokaciji blizu našeg aerodroma Nikola Tesla, Apartment Airport city Belgrade Vam je na raspolaganju!