SMEŠTAJ U BEOGRADAU, CENTAR

Vaša potraga za smeštajem u našoj prestonici podrazumeva da su u pitanju apartmani u centru Beograda? Fraza koju ste kucali u Vaš pretraživač i koja Vas je i dovela do nas je i bila upravo Apartmani Beograd centar? U tom slučaju pretraživač je obavio svoj posao kako treba i doveo Vas je na pravo mesto – do agencije koja se bavi iznajmljivanjem apartmana u centru Beograda. Naravno, ne nalaze se svi naši apartmani baš u centru, ali i tu posedujemo veliki izbor kvalitetno uređenih i komfornih apartmana. Ukoliko Vam je važno da budete smešteni u najlepšim krajevima ovog velelepnog grada, ukoliko volite najživlji i najlepši deo Beograda… – onda dobrodošli kod nas!

apartmanApartmani u centru Beograda su oduvek bili „na ceni“, kako naš narod ima običaj da kaže; međutim ono što nas razlikuje od drugih agencija koje takođe poseduju apartmane u centru Beograda jeste povoljna cena iznajmljivanja pogotovo u pogledu kvaliteta i lokacije. Jer, mi naše cene ne formiramo samo na osnovu lokacije na kojoj se apartman nalazi, već i na osnovu njegove uređenosti, luksuza i opremljenosti. Stoga, kada dobro uporedite sve parametre i shvatite da za maltene istu cenu na ovoj lokaciji možete iznajmiti ili manje apartmane ili slabije opremljene, postaće Vam jasno koliko je naša ponuda u stvari povoljna. Slobodno uporedite i cene ostalih apartmana u centru Beograda, vratite se u Vaš pretraživač i ponovite frazu „apartmani Beograd centar“ i pogledajte našu konkurenciju. Zar ovo nije najbolja moguća ponuda, kada se u obzir uzmu lokacija i kvalitet opremljenosti? Nadamo se da ćete se složiti sa nama, i ponovo vratiti ovde.

Naši apartmani u centru Beograda se zaista nalaze u centru, odnosno u srcu ovog prelepog grada. Bilo da dolazite sa porodicom na odmor, bilo da želite sa društvom da iznajmite smeštaj u delu grada koji je najviše živ, „apartmani Beograd centar“ su idealni za Vaše potrebe. Zbog čega se naši apartmani u centru Beograda izdvajaju od drugih? kupatiloZato što se nalaze na najpoželjnijoj mogućoj lokaciji u ovom gradu. U mirnim su ulicama, tako da ukoliko tragate za porodičnom mirnom atmosferom onda su idealan izbor za Vas. Ta stara, dobro poznata Skadarlija koja oduševljava kako naše ljude tako i sve strance koji su ikada zakoračili to kaldrmom, i seli u neku od mnogobrojnih pravih domaćih kafana, te uz živu svirku uživali u našim najukusnijim tradicionalnim jelima… je tu, nadomak Vas. Iz naših apartmana do božanstvene i jedine Skadarlije stiže se pešaka. Ukoliko, pak, maštate za uzbudljivim noćnim životom, žurkama i provodom, Dorćol je pun kafića i klubova. Naravno, iz centra se jednostavno stiže i do svih drugih krajeva Beograda, pa tako i do splavova možete stići veoma brzo. I za porodice, i za strance, i za mlade željne provoda, sigurno će biti zanimljiva dnevna šetnja tim magičnim Kalemegdanom koji će Vas vratiti u neka prošla doba, pogled na ušće dveju velikih reka ostaviće Vas bez daha, a produžetak šetnje Knez Mihailovom ulicom ne vredi da se prepričava. I kada napravite tako jedan veliki, nezaboravni krug, lako se možete spustiti pešaka u naš apartman koji se nalazi tu, u njegovom srcu.

Dakle, iz apartmana u centru Beograda koje mi imamo na raspolaganju, veoma se lako mogu obići sve one najvažnije i najlepše atrakcije koje naš prelepi glavni grad ima da ponudi. Zbog toga ovi apartmani odgovaraju svima. Stranci koji su nas posetili kažu da se njihova opremljenost meri sa najlepšim apartmanima i u drugim inostranstvima u kojima su bili, te da su u našim apartmanima u centru Beograda osećaj kao kod svoje kuće. Želite i Vi da doživite taj osećaj? Pozovite nas i rezervišite Vaš apartman u srcu našeg najlepšeg grada!

Golsvordi

Apartman Golsvordi je dobio ime po ulici u kojoj se nalazi a to je Golsvordijeva. Naziv apartmana jeste specifičan ali se zato lakše upamti njegovo ime, te nam je jednostavnije da znamo o kom se apartmanu radi, kada nam pošaljete upit. Apartman je četvorosoban, sto podrazumeva tri spavaće sobe , dnevni boravak, galerija sa poluprovidnim krovom, trpezarija sa opremljenom kuhinjom, terasu i dva kupatila.

Pogledajte cene i više slika..

 

Vuki 1

apartman, dnevna soba sa stepeništem

Dvosobni apartman u centru, na Vračaru.

Apartman na Vračaru u ulici Vukica Mitrović po kome je i dobio ime Vuki 1, je u blizini Čuburskog parka, Kalenić pijace, pozorišta na Crvenom Krstu i lepim restoranima.
Apartman se sastoji od jedne spavaće sobe sa kupatilom, kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom. Cenu koju dobijete podrazumeva sve troškove prenoćista.

Pogledajte cene i više slika…

 

Vuki 2

DSC_3476

Studio apartman u suturenu, Vračar.

Ovaj apartman se nalazi takodje na Vračaru u istoj zgradi gde i apartman Vuki 1 samo etaža ispod i nosi naziv Vuki 2.
Studio ima ukupno 27 m2 i moderno je opremljen. Ima opremljenu kuhinju LCD i besplatan internet. Kupatilo je sa staklenom tuš kabinom.

Pogledajte cene i vise slika

Dvosoban apartman na Dorćolu

Dvosoban apartman u novoj zgradi na Dorćolu.

Apartman se nalazi na Dorćolu u blizini Kalemegdana, Skadarlije kao i u bliziniKnez Mihajlove ulice. Ima 54m2, dve spavaće sobe, trpezariju sa kuhinjom i kupatilo. U samoj zgradi je obezbedjenje koje radi celu noc.
Parkiranje se vrši u zajedničkom dvorištu na prvo slobodno mesto i on se ne plaća ili ispred zgrade na prvo slobodno mesto. Zgrada apartmana je pod video nadzorom.

Pogledajte cene i više slika