APARTMANI NOVI BEOGRAD SA GARAŽOM

Apartmani Novi Beograd poput jednog zasebnog grada u Srbiji, kao da je u pitanju neki drugi grad, veoma drugačiji od starog dela Beograda. Pa ipak, niti novobeograđani mogu bez centra u kojem se nalaze glavne kulturne ustanove i mnoštvo atrakcija, niti beograđani mogu bez Novog Beograda na kojem se nalaze važni i povoljni hipermarketi, kao i mnogi poslovni centri. Zbog toga se u našoj bogatoj ponudi apartmana nalaze i apartmani na Novom Beogradu. Smešteni su baš na ovu lokaciju sa razlogom – velika je potražnja za njima. Apartmani na Novom Beogradu najviše traže stranci, koji u našu zemlju dolaze zbog poslovnih obaveza, te kako se neke od najvažnijih poslovnih zgrada nalaze baš na Novom Beogradu mi smo se potrudili da baš u njihovoj blizini imamo dobru ponudu kvalitetnih apartmana. Poput ovog „novog“ dela prestonice naše zemlje, kojeg krasi modernija arhitektura, te on još više podseća na svetske metropole i naši apartmani u Novom Beogradu su u skladu sa njime. Imajte na umu da nisu svi apartmani u Novom Beogradu poput naših, a to znači u modernoj i opremljenoj zgradi, koji su uređeni po najsavremnijim zahtevima te tako mogu odgovoriti na sve potrebe koje stranci obično imaju. Prilikom potrage za idealnim smeštajem za Vaše poslovne partnere preporučujemo Vam da vrlo dobro pogledate sve ponude koje postoje, te da uporedite lokacije, kvalietet opremljenosti i cene. Nadamo se da ćete, kada sagledate sve ove kategorije, shvatiti zbog čega je naša agencija jedna od vodećih u ovom poslu; te, da ćete nas vrlo brzo pozvati i izvršiti Vašu rezervaciju. Iako se u našoj ponudi zaista nalazi veliki broj apartmana, svi naši apartmani na Novom Beogradu, ali i u Beogradu moraju se rezervisati na vreme ukoliko želite da budete sigurni da ćete pronaći smeštaj na željenoj lokaciji; jer, iako možda svi naši kapaciteti nisu popunjeni i neki apartmani u Novom Beogradu mogu biti prazni, ipak ne znači da je njihova lokacija idealan i prvi izbor za Vas. Zbog toga sa Vašom rezervacijom na vreme, nećete rizkovati da se smestite u nešto udaljenijem apartmanu iz naše ponude.

Apartman Novi Beograd

2Apartman Novi Beograd se nalazi u novoj luksuznoj zgradi odmah pored Airport citya a iza zgrade Tehnomanije.

Pogledajte slike ovog apartmana…

 

Apartman Air port city

DSC_4812Apartman Air port city, kao što mu samo ime kaže a po čemu je i dobio ime se nalazi pored istoimenog poslovnog centra.

Pogledajte slike ovog apartmana..

Naši „Apartmani Novi Beograd“, kako ih klasifikujemo na osnovu lokacije, idealni su ne samo za strance koji su navikli na vrhunski luksuz i koji žele da što manje putuju, te biraju baš ovu lokaciju koja im je blizu posla, već i za veće i manje porodice. Oni koji su u mogućnosti često se odlučuju na stvaranje porodičnog života baš na Novom Beogradu, zato što pruža idelane uslove za podizanje dece. Parkovi su svuda unaokolo, prodavnice, veliki hipermarketi, vrtići i dečje igraonice; neki njegovi delovi su znatno mirniji od centra Beograda, a posebno su omiljeni krajevi pored naše najlepše i najznačanije reke. Šetnja kejom sa dečicom biće posebno zadovoljstvo, a prednost su i idealni uslovi za bavljenje sportom – u ovom ravnom kraju Beograda, svuda unaokolo nalazi se obeležena i uređena biciklisitčka staza. Dakle, ukoliko je i Vama potreban smeštaj baš na Novom Beogradu, odaberite jedan od mnogobrojinih apartmana iz naše ponude „Apartmani Novi Beograd“ i usrećite celu svoju porodicu. Potrudili smo se da ponudu „Apartmani Novi Beograd“ što više obogatimo, te da izbor bude što veći, u smislu različitih lokacija. Sigurni smo da i Vama možemo pronaći odgovarajući apartman na Novom Beogradu, bilo da Vam je on potreban za kolegu stranca koji je ovde poslovno, za prijatelja iz inostranstva koji Vam je došao u posetu i hoće da obiđe ceo Beograd turistički, bilo da Vi planirate porodični odmor u glavnom gradu naše zemlje. Samo nas pozovite na vreme i izvršite svoju rezervaciju, kako bi obezbedili sebi baš onaj apartman koji će Vam najviše odgovarati. Dobrodošli, čekamo Vas!