Opis

Ovim putem želimo da Vas upoznamo sa našom stomatološkom klinikom ,,Dental Plaza“.
Mi smo moderna stomatološka klinika u centru Beograda koja se sa jasnom vizijom i ciljem brine o zdravlju i potrebama svakog pacijenta. Naša klinika, kao jedna od najvećih u regionu, predstavlja mesto gde se spajaju znanje, iskustvo i najsavremenije tehnologije, a sve to u cilju zadovoljstva
pacijenta. Godine iskustva koje su za nama donele su nam preko 3000 zadovoljnih pacijenata, koji nam se rado vraćaju i preporučuju širom Evrope.
Jedna smo od najbrže rastućih klinika u Evropi. U prijatnom ambijentu na 400 m2 nalazi se 7 stomatoloških ordinacija, hirurška sala, i rendgen aparat za snimanje digitalnih ortopan i 3D snimaka.
Primenjujemo najnovije generacije materijala i metode lečenja, kako bismo našim pacijentima omogućili nivo usluge prema svetskim standardima.
Naša klinika u svom sastavu ima kompletno opremljenu zubotehničku laboratoriju, čime je brzina izrade radova je podignuta na veoma visok nivo i štedi vreme svakom pacijentu, što nas posebno izdvaja od većine drugih stomatoloških ordinacija.
Za pacijente koji žive u inostranstvu obezbeđujemo besplatan prevoz od aerodroma i besplatan smeštaj u blizini klinike.

Radno vreme

Dan Od Do
Ponedeljak 9:00 19:00
Utorak 8:00 19:00
Sreda 8:00 19:00
Četvrtak 8:00 19:00
Petak 8:00 19:00
Subota 8:00 19:00
Nedelja Zatvoreno Zatvoreno

Lokacija

Skender Begova 3 Beograd

Udaljenost lokala

Od apartmana Dorćol
U istom hodniku 2m

0 komentara

Ostavite komentar

Apartmani u blizini

Irene Wallace
Irene Wallace Sales Excutive