Opis

Virtuoznost dentalne medicine pokazuje broj onih koji zdravlje svojih zuba, osmeh od kojeg se ne stidi, poveravaju i stiču u stomatološkoj ordinaciji ’’DUKA DENT’’, čija je vlasnica dr Maja Bjelica. Od 1995. godine kada je osnovan ’’DUKA DENT’’ ona je na čelu stručnog tima, a deceniju rada obeležila je proširenjem  ’’DUKA DENT’’-a rendgen dijagnostikom uz najsavremeniji ’’DUKA’’ orto centar.

   - Posle završenog Stomatološkog fakulteta, obavljenog staža i položenog državnog ispita, počela sam da radim na klinici za Stomatološku protetiku Stomatološkog fakulteta u Beogradu. Upisala sam i postdiplomske studije. I onda 22. 05. 1995. godine osnivam Stomatološku ordinaciju ’’DUKA DENT’’ u znak sećanja na oca dr Milorada Bjelica Duka, divnog i poštenog čoveka koji je u isto vreme bio i doktor, u pravom smislu te reči. Dr Duka, kako su ga svi zvali rođen je u Đevđeliji gde je kratko boravio sa roditeljima, braćom i sestrom. Njegov otac je rođen u Gornjoj Vrbici kod Nikšića, a majka mu je sa Žabljaka. Osnovnu školu je završio u Prokuplju i jako je bio vezan za taj grad. Posle majčine smrti prelazi u Beograd gde završava Drugu mušku gimnaziju, a zatim i Stomatološki fakultet, kao i specijalizaciju iz stomatološke protetike sa ortopedijom vilica.

      Dr Maja Bjelica dobitnik je Oktobarske nagrade grada Beograda, kao i mnogobrojnih zahvalnica i pohvalnica u toku studija, a znanje francuskog i engleskog jezika vodi je ka vrhu dostignuća u svetskoj stomatološkoj teoriji i praksi.

      Kako sama ukazuje, ordinacija i orto centar kojim ostvaruje svoj put ka vrhu nisu mogli da osvanu preko noći, jer je osnov privatne prakse i biznisa početni kapital.

    -Pomogli su mi mnogi, na čemu sam im zahvalna, ali glavnu ulogu odigrao je Dukin veliki prijatelj gospodin Vojin Vučićević, čika Voja koji je u materijalnom i moralnom smislu podržao moju veliku životnu odluku koju sam donela nemajući dovoljno novca. Zbog svega što je učinio porodica Bjelica ga smatra članom svoje porodice, objašnjava vlasnica prestižne stomatološke ordinacije i orto centra.

Radno vreme

Dan Od Do
Ponedeljak 8:00 20:00
Utorak 8:00 20:00
Sreda 8:00 20:00
Četvrtak 8:00 20:00
Petak 8:00 20:00
Subota 9:00 16:00
Nedelja Zatvoreno Zatvoreno

Video

Lokacija

Bulevar Zorana Đinđića 106

Udaljenost lokala

Delta City Šoping Centar
2km

Ocene i komentari

Prosečna ocena

5.0 /5

1 komentara

Nenad Simić

Odlična usluga. Hvala puno baš ste mi rešili problem.

14. Jun 2021.

Ostavite komentar

Irene Wallace
Irene Wallace Sales Excutive